Lägenheter

För de som är i behov av ett boende och är i behov av visst stöd i vardagen kan vi erbjuda ett boende i "egen" lägenhet, i ett boende där insatsen sker efter behov enligt upprättat avtal och planering tillsammans med kommunens sociala enhet. 

”Backen”  är en trea med kök och balkong, toa och separat dusch tre trappor upp utan hiss. Tvättstuga finns i fastigheten. Ca 20 min från Stockholms city.

"Torpet"  är en trea med balkong, 1,5 trappa upp utan hiss och med tvättstuga i intilliggande fastighet. Ett centralt boende med goda kommunikationer till centrala Stockholm.

"Dalen" är en stor två med integrerat kök/vardagsrum, stort badrum med badkar och tvättstuga i fastigheten. Uteplats. Lägenheten ligger i centrala Stockholm.

Vi försöker skapa adekvata insatser i god balans i förhållande till egen förmåga så att den boende verkligen klarar av ett mer självständigt boende. Vi följer gällande lagstiftning och upprättad vård- och genomförandeplan tillsammans med den boende. Hyresavtal direkt med brukare - andrahandsuthyrning kan upprättas efter överenskommelse och behov av övrig stödinsats är aktuellt.

Observera att ett hyresavtal på aktuella lägenheter inte kan överlåtas eller övergå till ett förstahandskontrakt.